Microneedling

De Dermatech Pen is een automatisch, minimaal invasief microneedling-apparaat, dat via een module met 36 elektrisch aangedreven micronaalden op gecontroleerde wijze beschadigingen in de huid veroorzaakt om collageen in te brengen en te regenereren. Tegelijkertijd stimuleert het een betere opname van de actieve bestanddelen.
De micropuncties veroorzaken een ontstekingsreactie die de afgifte van groeifactoren activeert en de aanmaak van fibroblasten stimuleert. Als gevolg daarvaan neemt de productie van elastine, collageen I, III en IV en glycosaminoglycanen toe, die een verbetering in de kwaliteit en textuur van de huid genereren.
 
Deze topbehandeling wordt best in een kuur van 4 verzorgingen gedaan om de 2 weken. Dit mag ook maandelijks als onderhoudsbehandeling. 
 
Let op! Na deze behandeling mag u zich niet blootstellen aan de zon en dient u de Synergyage UV/FR Block SPF 50 en Synergyage Intensive Relief te gebruiken.
 
Resultaat? 
De stevigheid en compactheid van de huid verbeteren aanzienlijk. Rimpels vervagen en de textuur van de huid is egaler. De huid ziet er gezonder en gerevitaliseerd uit met een homogene teint. Microneedling minimaliseert ook de grootte van de poriën. Met andere woorden een globale anti-aging verzorging! 
 
Voor wie? 
Voor 30-plussers die rimpels, verslapping, pigmentvlekken, littekens en grove poriën willen aanpakken. 
 
Duur:
'90
 
Prijs:
€125 excl. thuisverzorgingsproducten
 
Boek nù!
Tel. 056/32.62.07
Email: loungespa@live.be  
 
 
 
 
 

 

 Voor meer info over de privacy policy van LoungeSpa: http://www.loungespakortrijk.be/pages/157570/Privacy_Policy_.html


 
 
 
 
 

  Afbeelding invoegen