Synergyage AOX

Een chemische peeling bestaat uit een gecontroleerd agressieve behandeling van het huidoppervlak met een chemisch zuur om de huid te exfoliëren en oude cellen, die beschadigd of dood zijn, los te maken. Deze worden vervangen door een nieuwe geregenereerde huid, die glad en zacht is en minder oneffenheden en rimpels heeft. Een essentiële behandeling wanneer het om schoonheid gaat!

AOX System neutraliseert de werking van vrije radicalen die in de huid ontstaan zijn door de effecten van de zin, klimaat of vervuiling. Samen met het regenererende effect van AOX System stimuleert deze antioxiderende werking de aanmaak van collageen en elastine en wordt de huid gehydrateerd en vernieuwd om het verouderingsproces af te remmen.

Resultaat:

Het resultaat is een spectaculaire verbetering van rimpels, slappe huid, vlekken, open poriën en een niet-uniforme teint. De huid wordt gerevitaliseerd en vernieuwd: ze ziet er jonger, zachter en stralender uit.

Voor wie:

AOX System is geschikt voor alle huidtypes, in het bijzonder voor personen die  last hebben van rimpels, expressielijntjes, niet-uniforme teint of hyperpigmentatie, oneffen huidstructuur, vale of doffe teint en andere imperfecties in het algemeen.

Duur:
'60
Deze behandeling wordt aangeraden in een kuur van vier opeenvolgende behandelingen op vier weken, 1x/week.
 
Na de peeling wordt van u verwacht dat u naast uw gewone huidverzorging ook de Synergyage UV/FR Block gebruikt.
 
Prijs:
€60 (excl. thuisverzorgingsproducten)
 
Boek nu!
Tel. 056/32.62.07
 
 
 
 
 
 Voor meer info over de privacy policy van LoungeSpa: http://www.loungespakortrijk.be/pages/157570/Privacy_Policy_.html
 

 

  Afbeelding invoegen